Communicatieadvies

Communicatie is meer dan alleen het schrijven van teksten. Communicatie gaat over de uitwisseling/overdracht van informatie. Hoe bereik je de juiste doelgroep, maar nog belangrijker: hoe spreek je ze aan? Met een goede pakkende tekst of duidelijk communicatieplan kan je richting geven aan jouw boodschap.

“Wil je jouw product of dienst promoten (op een website of andere reclame-uiting) en heb je daar een reclametekst voor nodig? Laat mij je helpen dit op een professionele manier neer te zetten.”

Veranderingen binnen communicatie
Communicatie is in de basis: het overbrengen van een boodschap. De vorm of uitwerking hiervan kan op allerlei manieren en verandert door de jaren heen. Vandaag de dag communiceren we veel online, bijvoorbeeld via e-mails . Duidelijke communicatie is nodig, zodat iedereen de boodschap op een juiste manier interpreteert. Houd het daarom simpel en benoem het beestje bij zijn naam.

Twee kanten
Communicatie werkt twee kanten op, zo heb je externe communicatie (van een bedrijf of organisatie naar buitentoe gericht) en interne communicatie (tussen medewerkers of organisatie en medewerkers). Beide hanteren een andere benadering vanwege hun doelgroep. Door het opstellen van een communicatieplan kan er een goede basis neergezet worden. Van daaruit denk ik graag mee hoe de interne en/of externe communicatie naar een hoger niveau getild kan worden.

“Goede communicatie is de brug tussen verwarring en duidelijkheid”

Let’s get it an!

Kennismaken? Vrijblijvend mogelijkheden doorspreken? Of gewoon maar beginnen? 

Let’s get it an!

Kennismaken? Vrijblijvend mogelijkheden doorspreken? Of gewoon maar beginnen?