Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Waar je ook kijkt, is een grafisch vormgever geweest. De reclame op de langsrijdende stadsbus, in jouw favoriete magazine of online webshop. Er valt zoveel vorm te geven. Dit kan bijvoorbeeld een logo, visitekaartje, magazine, folder, flyer, autobelettering, beursstand, menukaart of vlag zijn. Creativiteit kent geen grenzen, dus heb je een vernieuwend idee of wil je enkel sparren over een bedrijfsnaam of product, dan help ik je graag verder.

“Hoe staat het ervoor met de visuele identiteit van jouw (beginnende) onderneming? Misschien heb je een goed idee, maar weet je dit niet om te zetten in iets visueels.”

Identiteit

Ben je beginnend ondernemer of wil je graag jouw huidige logo en huisstijl vernieuwen, dan kijk ik eerst naar de identiteit die je uit wilt stralen. Identiteit is het beeld dat je van je eigen organisatie hebt: wie je bent. De identiteit, ook wel corporate identity genoemd, is wat een bedrijf uniek maakt. Het omschrijft hoe je overkomt op jouw omgeving, maar wordt grotendeels gevormd van binnenuit. Ik kijk per project naar de uitstraling die je wenst en zorg afhankelijk van de presentatie (drukwerk of digitaal) dat de boodschap overkomt.

Tekst en beeld

Een goed grafisch ontwerp gaat hand in hand met een sterke tekst en doordachte fotografie. Online vind je een legio aan beeldenbanken waar je hele mooie dingen uit kan putten. Wil je liever een eigen beeldenbank opbouwen of gewoon een mooie (portret)foto? Dan maak ik graag een match met jou en een fotograaf uit mijn netwerk.

“Creativiteit kent geen grenzen”

Let’s get it an!

Kennismaken? Vrijblijvend mogelijkheden doorspreken? Of gewoon maar beginnen? 

Let’s get it an!

Kennismaken? Vrijblijvend mogelijkheden doorspreken? Of gewoon maar beginnen?