Be yourself, everyone else is already taken!

Identiteit is het beeld dat je van je eigen organisatie hebt: wie je bent. De identiteit, ook wel corporate identity genoemd, is wat een bedrijf uniek maakt. Het omschrijft hoe je overkomt op je omgeving, maar wordt grotendeels gevormd van binnenuit. Ik kijk per project naar de uitstraling die jij wenst of nodig hebt.

an’dere logo’s, huisstijlen, websites

…en al het andere voor gedrukte en online media

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever, webdesigner of communicatieadviseur? Of beter gezegd, iemand die het reclamevak verstaat? Welkom. Ik ben Angela Ooms, in de regel ook wel ‘An’ genoemd. Reclame is mijn vak en dat begint met een goed ontwerp en een uitgewerkte strategie. Ik denk graag met je mee en regel alles tot in de puntjes!

Grafisch ontwerp

Hoe staat het ervoor met de visuele identiteit van jouw onderneming? Misschien heb je een goed idee, maar weet je dit niet om te zetten in iets visueels.

Communicatieadvies

Communicatie gaat over de interactie tussen mensen. Hoe bereik je de juiste doelgroep en hoe spreek je ze aan? Met een goede pakkende tekst kan je het verschil maken!

Webdesign

Kan jouw website wel een make-over gebruiken? Of heb je er nog geen? Ik help je graag jouw boodschap of dienstverlening digitaal over te brengen.

jaar ervaring

jaar ervaring

jaar ervaring

On the way: Prompt Talent website